joi, 17 februarie 2011

File de Nunta Rustica



Mirela mi-a cerut detalii in legatura cu nunta organizata de noi pe baloti de fan.. asa ca aveti mai jos o parte din articolul ei.. il puteti gasi complect pe site-ul www.filedenunta.ro
Un aspect mi s-a parut mai mult decat special, si anume, ceea ce era in spatele nuntii, povestea mirilor, care sunt niste persoane foarte active, de la sarit cu parasuta pana la escaladat munti, rapel si alte activitati similare, toate sunt pe lista lor de hobby.. mirele la petrecerea burlacilor s-a dus sa sara cu coarda si si-a sclintit piciorul ce-i drept, dar i-a placut la nebunie:).. asa ca, normal, ca modul in care a cerut-o sa-i fie alaturi pt restul vietii, a fost si el iesit din comun..


Andreea si Vlad, erau la catarat cu toti prietenii in Cheile Turenilor, si Andreea era prima la rand, astfel incat Vlad a asigurat-o si s-a dus in varful stancii sa o astepte, iar cand a urcat, a observat ca era scris in stanca : Andreea, vrei sa fii sotia mea? in momentul acela Vlad i-a aratat inelul si de acolo totul ii istorie..

aveti si poza cu locul cu pricina, unde s-au intors sa faca poze la sesiunea trash the dress.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu