miercuri, 14 septembrie 2011

Nunta in Stil Venetian


Nunta cu Tematica Venetiana.. cu poze puse la dispozitie de Alexandru Huzau de la Blur Studio.
http://www.blurstudio.ro/

concept design http://ermiona.com/

restul va dati seama ca sunt facute de mine ca sunt facute cu aparat de amator.. dar pune la dispozitie unghiuri care nu le avem de la fotograf.

masti venetiene peste tot, de la buchetul miresei, aranjamentele florale, paharele mirilor pana si pe scaunele invitatilor .. gondola la numarul mesei, pene in cufar, huse din brocard, mozaic realizat prin cromatica fetelor de masa, maro si crem.

Liviu si Raluca, sunt un cuplu tanar si dinamic, Liviu e un bun negociator iar Raluca e absolventa a Facultatii de Drept si se vede pe ea aceasta. Se potrivesc foarte bineaveti cateva din gandurile Ralucai: Asa, "off the record", am fost o mireasa foarte multumita de tot ce ai facut si recomandat. Cred ca fiecare dintre noi e bun la ceva anume si tu cu siguranta ai ales ce ti s-a potrivit: ai viziune, cunosti oamenii si stii sa sugerezi ce i se potriveste fiecaruia.
A iesit suuper!!:) De cum au intrat, toti invitatii au fost minunati de cum a aratat totul, de decor si de tot ce am ales impreuna. Si pe Liviu l-am surprins si a admirat tare mult ce-a iesit: o sala exact asa cum ne-am dorit amandoi.
Multumim ca ai fost alaturi de noi Bianca, sa ai o vacanta minunata pe vas!

Raluca, ai fost superba, ai stralucit.. multumesc pt frumoasele cuvinte si ma bucur ca am putut lucra impreuna la visul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu