miercuri, 12 octombrie 2011

Marius & Andreea



Marius & Andreea a fost un cuplu care s-a distrat la propria lor nunta.. poate vi se pare normal, dar nu chiar toti se relaxeaza destul incat sa se si distreze.. altii sunt stresati de parintii, altii de invitati sau doar de situatie, deaceea mai bine ne lasati pe noi sa ne ocupam de grijile si invitatii dumneavoastra ca sa aveti timp sa va bucurati unul de altul chiar si la nunta.

Ma bucur ca am poze de la miri cu detaliile promise in vara cand eram prea ocupati cu nuntile in desfasurare pentru a face rost de poze.





Andreea are o iubire mai veche decat Marius, sper ca el sa nu afle de pe blogul nostru asta.. ca nu ne ocupam si de divorturi.. :) dar e adevarat.. prima iubire a Andreei este catelusul ei.. am uitat cum il cheama, ceva scurt, ca si Boby sau Toby.. dar il aveti in poza de mai sus.. cred ca a vrut sa-l puna sa duca el inelele la ceremomia religioasa, dar Marius a simtit ceva si nu a fost de acord :)




poza care mi se pare ca-i reprezinta cel mai bine este aceasta.. superbilor!

.. o noua alternativa la Tortul Miresei.


precum si o varianta sugerata de noi pentru MC, Maestru de Ceremonii in loc de Staroste.. multa lume cauta ceva mai elegant, mai cu putina poezie... si ceva mai la subiect.

marturiile, erau o inimioara cu chibrite, care aveau sa fie folosite la aprinderea lampioanelor, dar din pacate a fost prea puternic vantul si nu le-au mai aprins.
aici aveti poze cu lampioane http://ermionaweddings.blogspot.com/2011/06/lampioane-sau-artificii.html







cupola alba mai romanticizata la cererea mirilor..





credit foto pt aceasta poza Bianca Rosu

2 comentarii:

  1. catelusa Puffy:)si da, poza preferata ramane si pt mine cea pe care ai postat-o. e misterioasa, nu se vede chipul miresei:))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tare esti.. te-ai gandit ca daca alegeam o poza in care erai tu cu fata si Puffy cu spatele atunci se supara Puffy :))))

    RăspundețiȘtergere