luni, 30 mai 2011

inca nu renuntam la negru :)

uitati ce colaj superb mi-a trimis o mireasa.. in momente ca astea, nu simt ca lucrez, ci doar ca fac ceea ce imi place.. alb negru si verge mar... enjoy!
mai multe asemenea idei gasiti si pe http://www.onuntasuperba.ro

luni, 23 mai 2011

Alb Negru

la nuntile de o asemenea eleganta, miresele doresc si florile sa le asorteze, ceea ce e destul de greu din cauza lipsei de culoare, dar anemonele ne dau o mana de ajutor.

Alb Negru ...


intotdeauna elegant.. si dispus la combinatii de orice culoare.. de la galben turbat pana la turcoaz inchis. aveti mai jos o invitatie alb - negru - turcoaz ca sa va deschida apetitul :)




fete de masa

Va doriti o nunta pe turcoaz? sau turcoaz-maro? turcoaz-crem-maro?
Se poate!


Agentia Ermiona va pune la dispozitie, mai multe culori de fete de masa, si implicit mai multe nuante dintr-o culoare, de exemplu la maro, va putem servi cu fete de masa de la maro inchis (2-3 nuante) pana la maro deschis si daca doriti numai capace de masa, avem si asa ceva.

Noi cei de la Ermiona va mai putem ajuta cu fete de masa crem in 4 nuante, precum si turcoaz, sau negre cu buline albe, capace negre si sa nu uitam de regescul brocard in mai multe nuante, prezente la noi la birou, pe calea turzii nr 11.

sugestie decor... total realizabila.


miercuri, 18 mai 2011

prezidiu roz fuxia


fara cuvinte.. arata mai spectaculos chiar.. in realitate.. iar pt cei care il considera prea girlish, din cauza rozului, se poate adapta.. merge f bine si alb negru..
modelul este dat de catifea neagra pe un material tip voal.


marți, 17 mai 2011

Scaune Chiavari


multe stiluri exprimate prin acelasi decor.. matematic imposibil, practic realizabil.


altar alb, luxos si intotdeauna la moda.. nu riscati sa va uitati peste 5 ani la poze si sa nu va placa..
aveti nevoie de minim 50 scaune, chiar daca nu vine toata lumea la ceremonia religioasa, cei apropiati ajung, si nu arata bine sa stea in picioare deasemenea nici ei nu s-ar simti bine in aceasta postura.. va mai putem pune la dispozitie cupola alba semisfera, bancuta alba si suporti pentru flori cu acelasi motiv.

scaunele chiavari dau clasa evenimentului fiind asa delicate, plapande, parca ar fi dantelate..

salt cu parasuta


puteti pastra fotografia ca dovada..


se poarta din ce in ce mai mult si la romani organizarea Petrecerii Burlacului inainte de nunta, asa ca noi ca si firma de organizari nunta nu putem sa nu facem o sugestie pentru cei care cauta adrenalina cu adevarat.. mai ales ca streaptise-ul e demodat de cand e pe toate posturile/gardurile :) dar o saritura din avion o povestesti in amanunt si stranepotilor.. si o retraiesti de fiecare data..

la fiecare 10 inscrieri se ofera una gratis.. pt mire speram noi :) ne puteti contacta telefonic pt programari la 0743 09 54 90, preferabil cu 3 saptamani inainte.

vineri, 13 mai 2011

Sfesnic argintiu



putem sa va punem la dispozitie pana la 30 de bucati de astfel de sfesnice superbe.. care pot fi folosite pe mese doar cu lumanari dar si ca suport de flori.. aveti un exemplu mai sus.

vineri, 6 mai 2011

lumanari ale cerului


http://www.youtube.com/watch?v=Cj2tTGbtqC4&feature=related
gasiti mai multe filmulete pe youtube evident...

noi cei de la Ermiona va sugeram sa va insemnati evenimentul in istorie, (fiti siguri ca nu vor uita invitatii experienta aceasta) finalizand seara cu acest tip de lumanari. sigur ca sunt dimensiuni, calitati si culori diferite, dar e bine de stiut ca va putem furniza lampioane si chiar sfaturi la nevoie.