joi, 1 martie 2012

Nunta cu Entuziasm
De ce as alege, eu ca si mireasa sa organizez nunta mea, cel mai important eveniment din viata, cu Agentia Ermiona? www.ermiona.com

Ar fi multe motive, de la experienta, bun gust, parte tehnica, logistica, recuzita, asistenta si consultanta care deocamdata este gratis.. dar adevaratul motiv, este

ENTUZIASMUL

Sunt multe firme care se straduiesc, la care putem inchiria recuzita, care au sau adopta bun gust... dar nu au entuziasmul echipei noastre.In orice domeniu activezi, pt o scurta sau mai lunga perioada de timp, totul pare o corvoada si devine obositor daca nu gasesti ceva de care sa te agheti si sa-ti aduca un zambet pe fata.. ca si la sfarsitul unei zile in care stii ca ai facut un lucru bun.. sau mai bine zis, stii ca ai dat tot ce puteai pt a iesi la superlativ.. si iti creste inima de bucurie.

Cum va afecteza pe voi ? simplu, entuziasmul este contagios, se ia, iti da o stare de bine, iti da energie, iar cand organizezi un eveniment trebuie sa ai energie.. mai ales ca si mireasa trebuie sa radiezi binedispozitie si bucurie la cei din jur.

Ai entuziasm si deja totul este mai frumos in jurul tau, florile, sala, culorile sunt mai colorate, totul .. de multe ori ochii care se uita pot creste valoarea la ceea ce se uita sau pot sa o scada .. este o chestiune de atitudine.. iar decizia de a fi fericit se ia.. nu se intalpla. tu poti decide sa fii fericita.. si nu doar in ziua nuntii. toata viata.
Aceste lucruri ne motiveaza pe noi, sa mergem inainte.. sa vezi ochii in lacrimi la client, dar lacrimi de bucurie..

Cand ati plans ultima data de bucurie?

Stiu ca par in extrem, dar mie imi plac extremele.. si se spune ca granita dintre dragoste si ura este f mica.. la fel e si cu plansul de bucurie sau de tristete.. dar va doresc sa o experimentati doar pe prima la nunta voastra.. este un sentiment care merita trait.. ofera-ti luxul.. sa-l traiesti. chiar daca financiar nu este un lux ca suntem mai mult decat accesibili.
Bucura-te de nunta ta si nu spune ca si mireasa : "de abia astept sa treaca si ziua nuntii.. sa ma pot relaxa.. " ci spune:

NU VREAU SA SCAP NICI O SECUNDDA NETRAITA LA MAXIM DIN ZIUA NUNTII MELE!

Mult succes in toate! Sunt sigura ca vei avea nunta dorita si te vei bucura si vei zambi.. chiar daca lucram impreuna la nunta ta sau o organizezi singura.. pt ca eu vad magie in nunta, la fiecare in parte.. si aceasta exista.Sper ca acest blog sa ajute in organizare si sa fie cu adevarat util. Astept parerile voastre, cateva randuri daca si cum v-ati simtit sprijinite prin postarile de pe Ermiona Weddings.

Faceti istorie si traiti-o din plin, pt ca nu conteaza cati ani ai in viata ci cata viata ai in ani.

Va doresc numai fericire!mai multe poze cu nunta Andreeai si Vlad care sunt un exemplu pt noi la capitolul cum sa traiesti o viata plina de entuziasm, aici http://ermiona.com/portofoliu003.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu