duminică, 24 iunie 2012

nunta in stil baroc - romantic

Mona mi-a scris prima data la inceputul lunii ianuarie si afost o placere sa colaborez cu ea, fiind o mireasa rationala si hotarata iar in punctele la care nu era chiar hotarata a mers pe mana noastra si rezultatul a fost.. ei bine, vedeti pozele .. Important este ca mirii au fost mai mult decat incantati, Mona spunea ca a fost peste asteptarile lor rezultatul, ceea ce evident ne-a facut si pe noi sa fim multumiti de munca depusa. Mona si Cipri si-au dorit o nunta romantica, dar nu aveau buget si de flori si ei nefiind neaparat mari iubitori de flori, ne-am orientat inspre sfesnice, iar daca nu sunt flori, sfesnicele trebuia sa fie mari.. :) cu atmosfera romantica am rezolvat in felul acesta :) dar cu accentele baroc erau atatea optiuni.. dupa cateva mail-uri - nu m-am intalnit cu mireasa pana cu o zi inaintea nuntii- am recurs la funda din dantela cu brosa in loc de funda tipica de scaun husat de nunta.. Un alt element erau paharele mirilor si a nasilor, vopsite asemeni pocalelor ... aurii pt miri si turcoaz pt nasi.. acestea erau si culorile nuntii, evident. Paharele sunt pictate manual si se pot face la comanda pe mai multe culori, stiluri sau forme. solicitati informatii pe mail office@ermiona.com. Naproanele turcoaz (sau servetele din material cum le mai zice lumea in unele parti ale tarii) legate cu inele aurii, au fost un must-have al nuntii. o nunta spectaculoasa cu un buget restrans.

2 comentarii:

  1. A fost o nunta mai frumoasa ca-n povesti. Si nu zic asta pentru ca a fost a mea, pentru ca nici noi nu ne asteptam sa iasa atat de bine.
    Este, zic eu, tare important ca atunci cand planifici o nunta si ai in minte un anume scenariu, decor sa si gasesti oameni deschisi care sa te asculte si sa te ajute sa il realizezi - chiar daca am vorbit numai prin emailuri cu rugaminti si poze.
    Bianca rolul vostru in reusita acestei nunti a fost f mare pentru ca multa lume a apreciat decorul salii si impactul creeat si nu avem cuvinte suficiente de lauda sau multumire.
    Am fost tare fericita ca ati acceptat sa veniti pana in Brasov si ca am reusit sa va cunosc. Nu ai idee cat m-am uitat pe site-ul vostru pana sa imi fac curaj sa te contactez de teama ca distanta era prea mare si ca preturile vor fi mai mari ca visele.
    Ati facut o treaba excelenta cu un buget chinuit si strans de gat.
    Cat despre mine pot spune ca am trait la maxim acele ore in lumea mea baroc.
    Si recomand oricui sa se lase pe mana unor oameni care pun pasiune in ceea ce fac ca sigur nu vor da gres.
    Si daca sunt Bianca si sotul ei atunci nu va lasati inselati de aspectul fizic - am uitat sa iti spun ca sotul meu a zis in momentul in care te-a cunoscut ca daca te vedea inainte de nunta nu ar fi avut curajul sa te contracteze :)))- desi sunt tineri sunt niste profesionisti cu imaginatie si inima larga.
    Asadar inca o data multumim frumos pentru tot si daca mai aveti drum prin Brasov va rog sa nu ne ocoliti.
    Mona si Cipri

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pt ganduri Mona, ai fost si esti deosebita.
    A fost o placere sa lucram impreuna si desigur veti primi un telefon cand trecem prin Brasov, ramane valabil si pt Cluj dc ajungeti.
    Astept cu nerabdare pozele cu voi si cu decorul.

    spor in toate!

    Bianca Luca

    RăspundețiȘtergere