luni, 8 august 2011

Luna de Miere - sugestii

Cea mai asteptata dintre toate calatoriile vietii.. luna de miere..

desigur ca preferinte fiecare are, atat ca durata de la o saptamana la o luna calendaristica cat si ca banii in care vrem sa ne incadram, cat daca ne place marea sau muntele, sa stam sa ne relaxam sau ceva stil Ibiza unde lumea mai mult sta in club decat la hotel.. variante sunt.

as dori sa distrug mitul conforma caruia croazierele sunt scumpe, deoarece cu o rezervare de cateva luni inainte se poate merge de la 1000 euro/cuplu pana la last minut-uri unde luati la 200 euro sejurul... e mai riscant ce-i drept.. dar sunt posibilitati.


eu sunt un mare fan croaziera pentru ca ma plictisesc repede de orice hotel si de orice plaja si de orice oras oricat de mare ar fi el.. dar daca in fiecare zi ma trezesc in alt oras, port, capitala.. depinde de ce ruta alegi cateodata chiar continent :) atunci imi este tinut viu interesul.

daca vine vorba de hotel in care nu te poti plictisi, trebuie mentionat Hotel Adam si Eva din Antalya Turcia, care are o piscina de 1kilometru si 4 metri si tot mobilierul alb, atat in camere cat si saltelele din piscina.. evident foloseste cromoterapia si poti da camerei ce culoare vrei prin reflectoare. http://www.youtube.com/watch?v=wptAw4teptQ&feature=related

cinque terre din Italia, la 2 ore de Milano este o oaza de relaxare parca din alta epoca... te poti bucura ata de mare cat si de munte, pentru cuplurile care sunt indecise sau le vor pe amandoua.. o minune a naturii .. noi am stat in Monterrosso dar oricare orasel din cele 5 merita.. sau chiar toate 5 mai ales ca se pot face trasee prin munti si e foarte romantic iar cand nu mai poti de cald cobori pana la mare.. dupa care te poti intoarce cu un tren care vine la fix, nu ca in Romania si face 2 minute intre statii, nu pentru ca merge mai repede ca la noi ci pentru ca sunt foarte aproape statiunile una de alta :-)

sa nu uitam Egiptul sau Bora Bora http://www.youtube.com/watch?v=sukJc2yILFo am avut cateva cupluri care au plecat in Dubai in luna de miere si erau foarte multumiti..


Tenerife http://www.youtube.com/watch?v=lvHhGa09AOs&feature=related nu mai este nevoie de nici o descriere..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu