duminică, 31 iulie 2011

after wedding


ne apropiem de finalul si acestui sezon.. simt asta prin faptul ca e cea mai aglomerata perioada... iar dupa aceea va fi multa liniste pana anul viitor... cum ziceam mai avem multe nunti mari, grele dar frumoase.. si va voi tine la curent cu fiecare nunta executata care nu se repeta ca design.. va promit.. mai multe si pe site www.ermiona.com sau facebook, http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221610234521369.73436.221601847855541
dar ca o extindere a activitatii noastre, ar fi si capitolele de dupa nunta, de la luna de miere, sugestii si poze de la locatiile unde au calatorit cei apropiati noua sau chiar noi.. apoi cel de-al doilea ar fi mobila, design-ul casei/apartamentului in care va veti muta impreuna.. aici va putem da la cerere nu doar idei dar si furnizori de mobila, date despre designeri, maestri si de ce nu arhitecti in cazul in care o luati de la zero cu ridicatul casei.. totusi sa nu uitam de ultimul capitol, cu care vom si incepe.. sa nu uitam ca dragostea trece prin stomac.. si nu strica sa stim sa gatim cate ceva.. si nu ma adresez doar doamnelor.. adica viitoarelor doamne.. ci si domnilor.. am tot auzit ca cei mai buni bucatari sunt barbatii.. demonstrati-o!


la acest capitol ne vine in ajutor Dika, care iubeste sa gateasca si nu doar atat, are talent si in ce priveste fotografia, design-ul.. vizitati-i blog-ul si va veti convinge. http://articook.com/

reteta mea preferata de pe blogul ei este Aubergine Parmigiana, http://articook.com/?s=aubergine&x=18&y=9 care are gust ca un fel de lazagna.. doar ca fara carne, deci nu ingrasa... e mai usor si mai repede de facut decat lazagna.. si cum ziceam, nu te stresezi daca ai vegetarieni la masa.

orice se invata.. iar la ceea ce esti deja bun, iti produce placere cand il faci.. asa ca va urez multe mese in familie care sa creeze si sa va creeze placere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu