marți, 7 februarie 2012

Carlo Pignatelli

Carlo Pignatelli, un designer extraordinar cu o viziune puternica, a carui arta ramane sa ne impresioneze dupa ani si ani de la crearea ei.sunt sigura ca v-a placut in egala masura si decorul in care au fost luate aceste cadre.. decor care merge pt o nunta alba si nu numai.. bujorii si spumoasele hortensii fiind la mare cautare anul acesta... indiferent de culoare

de ce am spus ca merge bine la o nunta alba? pentru ca multa lume opteaza pt alb, fara sa se gandeasca daca vor sa investeasca cat e nevoie pt a fi rezonabil decorul.. este mai mult decat pretentios si cere aranjamente luxoase, spumoase, iar acestea nu sunt ieftine. materialele implicate la partea de fata de masa si huse daca nu sunt mate sau brocard deja da spre kitsch, spre un stil cantina.

o nunta alba nu este pretentioasa pt ca se poate pata mai usor fata de masa :) ci din cauza particularitatilor si a uzurii culorii.. plus ca in momentul in care nu se regaseste un contrast cromatic trebuie produs prin alte detalii ce tin de decor. aceasta se recomanda doar daca vreti sa evitati monotonia.

ca si concluzie, e important ce doriti.. sa nu renuntati la alb si sa investiti astfel ca decorul si florile sa se ridice la reputatia culorii sau sa faceti economie... caz in care mai bine mergeti pe contrast cromatic si atunci nu va mai fi atrasa atentia pe dimensiunea aranjamentului floral, de exemplu.

sursa http://www.carlopignatelli.com/it/wedding-day

3 comentarii:

 1. :) bine punctat. si frumoasa prezentarea.
  :) white rule !

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte bine punctat! Daca nu e contrast atunci trebuie textura.

  RăspundețiȘtergere
 3. mersi pt feedback Bianca si Meda..
  intotdeauna e binevenit.

  RăspundețiȘtergere