luni, 16 aprilie 2012

diferenta de culoare dintre femei si barbatiSuntem diferiti! stiti acest lucru, noi femeile de barbati.. nu are sens sa ne comparam ca suntem esential diferiti. deaceea este mai mult decat important faptul ca stiu cele 7 culori ale curcubeului, nu-i plictisiti cu restul culorilor si nuantelor. daca nu-i pasa ce nuanta de mov sau roz alegi pt nunta voastra, nu inseamna ca nu-i pasa de tine, ci doar ca pt el este un detaliu de care prefera sa te ocupi tu ca si femeie.. iar o femeie inteleapta apreciaza asta si nu insista cu alte sute de intrebari care doar l-ar stajeni, mai ales ca nu ar stii ce sa-ti raspunda pt ca in lumea lor e simplu, sunt doar 7 culori, iar pe restul nu le vad, deci nu exista .. deci nu stie ce sa-ti raspunda.

Important e ca te vede pe tine ca fiind cea mai frumoasa dintre toate si femeia cu care vrea sa-si petreaca restul zilelor, indiferent de culoare.. :)

Apreciati ce este de apreciat, si ignorati ce este de ignorat.

2 comentarii:

  1. foarte adevarat tot ce ai scris :).....
    doar ca, cateodata, e greu sa ne limitam data fiind situatia,evenimentul,etc, si atunci trecem granita si ajungem pe un taram minat.....:(

    RăspundețiȘtergere