joi, 5 aprilie 2012

Rochia de Mireasa cu Tendinte Vintige



Rochia ta de mireasa poate fi pe stilul tau indiferent care este acela. Poti sa-i dai o denumire ca sa o poata incadra intr-o categorie si cei de langa tine, dar ceea ce conteaza e sa te reprezinte si sa fie cu stil.

Pachetul - My Best Friend - de la Ermiona Weddings este creat pt a veni in intampinarea mireselor indecise cu privire la modul in care isi pot exprima personalitatea prin rochie sau nunta. Astfel aveti la dispozitie un consultant pe perioada cumparaturilor sau a crearii rochiei de mireasa - in cazul in care o faceti la comanda.

Denumirea pachetului vine de la faptul ca multe mirese se asteapta ca aceasta slujba sa si-o asume cea mai buna prietena.. si nu intotdeauna aceasta are timpul disponibil sau este total compatibila cu gusturile miresei.. plus ca o persoana din afara care nu este asa ingrijorata in a nu-ti rani sentimentele iti spune sincer cum arati.. si ai parerea de la un expert care nu merge pentru prima oara in viata sa cumpere o rochie de mireasa.




O rochie cu linii mai clasice este o garantie a faptului ca peste 10 ani cand te vei uita la poze inca iti va placea, dar daca tu nu esti o persoana clasica, iti poti permite acest lux :)




mai multe detalii pe site http://ermiona.com/servicii.htm
sau la tel: 0743 095490

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu