joi, 28 iulie 2011

Nunta la Conac 3



iata si poza promisa cu ringul de dans... intre copacii seculari..
hmm.. aici la Conac.. intr-adevar simti pulsul istoriei.

poate va ajuta sa stiti si dimensiunile meselor folosite, 1.6 m diametru la invitati si 1.2 m diametru cea pentru miri. deasemenea va putem pune la dispozitie de la mese cu 2 m diametru pana la cele de cocktail.


in acesta ultima postare, as vrea sa va ajut cu cateva detalii pe cei care va ganditi sa va bucurati la nunta voastra in acesta locatie.. corturile acestea sunt oferite de Conac, mai putin cel pt autoservire...iar cortul care reprezinta sala de nunta are o capacitate de 150 pers.. pentru cine nu este de ajuns, se poate rezolva sa aducem alt cort de capacitate mai mare. la nunta aceasta s-a pierdut din spatiu din cauza meselor rotunde de diametru mare.. aici erau 122 pers.

in colajele acestea se pot vedea detaliile meselor mai bine... cat si ca ansamblu.. aceste detalii sunt unice la fiecare nunta in functie de tematica si stilul mirilor.
mancarea la aceasta locatie este fie prin catering fie de la bucataria conacului, deasemenea va putem ajuta si cu aceste servicii de catering.
este bine de stiut ca sunt 5 camere la Conac, care inseamna o capacitate de 9 persoane daca se vrea sa ramana peste noapte cei apropiati mirilor.

2 comentarii: